Posts

Perdana Menteri Gembira Menerima 'Korya'

Image
ALOR GAJAH: Perdana Menteri Malaysia mendapat kejutan istimewa daripada Ahli Parlimen Masjid Tanah, YB Datuk Hjh Mas Ermieyati Samsudin semasa Perasmian Mesyuarat Persidangan Perwakilan UMNO Bahagian Masjid Tanah semalam.

Puteri UMNO Kutuk Isu Bapa Rogol Anak - Mas Ermieyati

Image
KUALA LUMPUR: Baru-baru ini kita gempar dengan berita seorang bapa yang merogol dan meliwat anak perempuan kandungnya sendiri. Berita ini amat dikutuk dan ditentang habis-habisan oleh Puteri UMNO Malaysia yang selama ini amat menitikberatkan jenayah seksual terhadap kanak-kanak.

PM Serah Jalur Gemilang kepada Pendaki Wanita Gunung Elbrus

Image
KUALA LUMPUR : Penyerahan Jalur Gemilang kepada enam peserta Kembara Srikandi Prihatin yang dianjurkan oleh Pergerakan Puteri UMNO Malaysia dengan kerjasama Persatuan Kembara Negara yang disempurnakan oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) semalam.

Timbalan Perdana Menteri Ingin Jatuhkan Perdana Menteri?

Image
PEKAN: Dakwaan kononnya Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi sedang berusaha menjatuhkan pemimpin nombor satu negara Datuk Seri Najib Tun Razak dalam diam disifatkan sebagai fitnah yang sengaja dilakukan untuk memburukkan pemimpin itu.

Pink Rock Solid Misi Banteras Jenayah Seksual Kanak-Kanak

Image
KUALA LUMPUR : Pada tanggal 30 Julai 2017 iaitu semalam, hampir 5, 000 orang menyertai program "Walk and Run Pink Rock Solid" yang telah dianjurkan oleh Puteri UMNO di Padang Merbok Kuala Lumpur. Program ini bertujuan untuk menunjukkan sokongan mereka terhadap kempen "Hentikan Seksual Eksploitasi terhadap Kanak-Kanak" ini telah mendapat sambutan yang begitu menggalakkan dari rakyat Malaysia juga luar negara.

Puteri UMNO Bukan Anak Manja

Image
USIAPuteri UMNO telah menjangkau 16 tahun. Ia merupakan satu perjalanan yang cukup panjang sejak dilancarkan pada 2001.

Puteri UMNO Hantar Ramai Calon Wanita Untuk PRU14?

Image
RAUB, PAHANG : Pergerakan Puteri UMNO berharap agar bilangan calon wanita yang akan bertanding pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14) akan ditambah selari dengan senario politik semasa serta memenuhi aspirasi golongan pengundi muda.